Vi ste ovde: Naslovna Green Hill Kolekcija Kolekcija stanova

Green Hill Dedinje - Green Hill Kolekcija - Kolekcija stanova

Green Hill Dedinje - Green Hill Kolekcija - Kolekcija stanova
Green Hill nudi odabranu kolekciju od trideset moderno dizajniranih, pretežno trosobnih stanova i penthausa nove generacije koji pružaju sve pogodnosti savremenom čoveku za vrhunski komforan život uz primenu poslednjih tehničkih i dizajnerskih rešenja.

Rezidencije raspolažu sa dva stana po etaži, a posebnu vrednost ima kolekcija od šest penthausa sa panoramskim pogledom i prostranim zelenim terasama.

Trosobni stanovi su raspoređeni na prizemlju i prvom spratu i predstavljeni kroz pet različitih modela: BASIC, SMART, COMFORT, STAR, SINGLE.

Glavna odlika Green Hill stanova jeste maksimalna iskorišćenost prostora kreirana po principu “flowing space” – prostor koji teče. Open space princip stanovanja povezuje prostor dnevnog boravka kuhinje i trpezarije u jedinstvenu celinu i stvara efektan doživljaj prostranstva koji je naglašen panoramskim prozorima.

Maksimalna osvetljenost i prozračnost kao i terase orjentisane ka dvorištu omogućavaju da ovaj prostor bolje komunicira sa spoljnim okruženjem.

Za one koji žele svoj prostor na otvorenom idealni su stanovi u prizemlju, koje pored svega pomenutog krase pripadajuće uredjene bašte.

Od dodatnih sadržaja svakom stanu pripadaju dva garažna mesta i tehničke prostorije za namenu po potrebi. Celokupan podzemni nivo je liftom povezan sa rezidencijalnim delom.

Green Hill Dedinje - Green Hill Kolekcija - Tip stanova

Green Hill Lokacija Kompleksa
Green Hill Lokacija Kompleksa
 
 
Green Hill Enterijer Eksterijer
Gallery Gallery Gallery Gallery Gallery Gallery
Green Hill Investitor

Kompanija BPF002 Beograd je kompanija za razvoj održivih građevinskih rešenja, poslovnih i stambenih nekretnina i razvoj specijalnih projekata. BPF002 predstavlja vam ambiciozno i smelo rešenje novog rezidencijalnog prostora u Beogradu, na Dedinju, pod nazivom Green Hill.