Green Hill Dedinje - Menu

Green Hill Dedinje - 3D Visualisations of apartment

Contact us

BPF002 d.o.o.

BPF002 d.o.o.
A: Milentija Popovića 5a,
    11070 Novi Beograd, Srbija
T: 011 715 13 10
E: info@greenhill.rs

Vi ste ovde: Naslovna Koncept

Green Hill Dedinje - Koncept

Green Hill Dedinje - Concept
Nova rezidencijalna zona na Dedinju, gde je kompleks smešten, savršeno se uklapa u viziju investitora koji se rukovodio zapadnim trendovima luksuznog stanovanja gde je imperativ mirno prirodno okruženje, visok kvalitet gradnje i upotreba modernih građevinskih materijala.

Jedinstvenu celinu čini šest rezidencija u nizu koje se sastoje od dve suterenske etaže, gde su smeštene garaže i tehničke prostorije i tri nadzemne etaže (prizemlje, prvi i drugi sprat).

Kompleks je u celosti ograđen i uz savremeni sistem video nadzora i fizičkog obezbeđenja pruža svojim stanarima visok nivo bezbednosti.

Arhitektonsko rešenje, u skladu sa principima održivosti, osmišljeno je da kompleks uklopi u prirodno okruženje i na taj način stvori komunikaciju materijala, boja i tekstura.

Lokacija na Dedinju, neopterećena kompleksnim urbanim strukturama, pruža mogućnost postavljanja novih arhitektonskih vrednosti u prostoru i definisanja njegovog budućeg identiteta kao elitnog.
Green Hill Lokacija Kompleksa
Green Hill Lokacija Kompleksa
 
 
Green Hill Enterijer Eksterijer
Gallery Gallery Gallery Gallery Gallery Gallery
Green Hill Investitor

Kompanija BPF002 Beograd je kompanija za razvoj održivih građevinskih rešenja, poslovnih i stambenih nekretnina i razvoj specijalnih projekata. BPF002 predstavlja vam ambiciozno i smelo rešenje novog rezidencijalnog prostora u Beogradu, na Dedinju, pod nazivom Green Hill.